Expo Studio » • Foto • Reklam • Grafisk Design • Marknadsföring • Inredning •

Våra sessioner i Varberg

masthead_image5_1425920738

 

Våra sessioner i Varberg

ibland är stegen stora


­– våra sessioner kännetecknas av lugn och vackra konstverk som skapats av glädje och lycka med en professionell twist.

 

Våra bilder förändras

Våra bilder förändras alltid, men alltid till det bättre, ibland är stegen stora ibland är det en hårfin förändring. Jag är under ständig utveckling. Expo Studio levererar alltid vackra och stora konstverk från en lite studio. Våra bilder är naturliga och genomsyrar en färgnyans som alltid har mjuka pasteller med oskuldsfullhet med vackra toner. Genom att arbeta med varma toner och naturliga färger av fotoprops, möbler och rekvisita som går i harmoni med naturensfärger är det mitt sett att levererar verk till Er som min kund som är fyllda av massor av kärlek för form och färg ­– från mig till Dig.

Bilder blir till konstverk

Det blir bilder och konstverk som fylls från mörka jordnära färger till ljusa nyanser av nästa mjölkvita toner.
Detta är för att jag själv aldrig sett någon bild eller fotografi av mig själv som alldeles nyfödd. En bit av mitt liv är borta och detta vill jag hjälpa andra blivande föräldrar att undvika, genom att dela mina kunskaper och förmågor kunna fånga alla vackra drag, likheter och mest fantastiska av allt – kärleken. Något jag vill bevara för all framtid i generationer för Er.

 

 

 

 

 

 

 

 

sPV8A4485_expostudio09 februari 2015

 

De allra minsta besökarna

De allra yngsta kunderna


Era underverk som vi på Expo Studio har fått äran att låna, lämnar alltid ett stort avtryck i mitt hjärta.
 

Vi är mycket stolta

Detta visar jag genom att använda mig av vackra toner som gör våra bilder till konstverk. Verk som alltid känna tidlösa och oskuldsfulla. Något som vi på Expo Studio är mycket stolta över. Vi arbetar efter årets årstider och dess förutsättningar. När temperaturen tillåter kan vi till och med erbjuda deras första stund, få känslan i magen av totalt lycka och få Er att minnas Ert nyfödda barn är oftast tagna i min dagsljusstudio med endast naturligt ljus. De är klassiska och tidlösa och kommer att få Ditt hjärta att svälla av kärlek varje gång Du tittar på dem. Med jordnära nyanser, naturliga textiler, ljuvliga detaljer och vacker rekvisita kommer jag fåna Er vackra nyfödda baby i de naturliga, klassiska sovställningarna.

Då jag har studerat och blivit utbildad i konsten att positioner nyfödda bebisar på ett tryggt och säkert sätt, kommer nyfödda barn att bli väl omhändertagen hela tiden medan Ni kan koppla av och njuta av stunden.

Våra hjärtan

Känslan som lämnar till Er, våra kunder genomsyrar alltid samma färgskala om inget annat önskas. Detta för att Ni skall ha möjligheten att kombinera och känna igen Era vackra konstverk. VI skapar konst från våra hjärtan och det genomsyras tydligt i alla våra verk. Det spelar ingen roll om det är en familjesession eller en produktfotografering. Vi på Expo Studio arbetar med material som är naturliga och som vi känner oss trygga med. Det vill säga färger som vi älskar och som känns igen. Vackra bilder, utförs under en rytm som är trivam för Er när Ni finns här och som känns i hela kkroppen när Ni lämnar oss på Expo Studio. Barn är min stora pssioni livet, att vårda och ge dem en trygghet i min närvaro genomsyrar alla våra sessioner.

Våra fotograferingar på Expo Stutdio, skall man minnsa med glädjde ocj känslan i kroppen skall finnnas  länge i kroppen, vår strävan och önskan är att Ni i frmatiden givetvis kommer tillbaka till oss på Expo Studio. Vi önskar att Ni rekomenderar oss för nära och kära. Att det varit en rolig och speciell stund tillsammans med oss. Konst skapas med hjärtat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

nyextra_bg_img_6_1422849545


En bild säger mer än tusen ord…

Och det säger vi att vi vill arbeta efter – känslan som man får i hela kroppen när man ser sitt konstverk, sin tavla, tittar i sitt album eller ser sin logotype eller konstaterar att här har Expo Studio varit och arbetat för vår företagsprofilering. Kanske i Ert skyltfönster eller en omstyling i personalrummet eller i Er butik eller kanske rent av om make over i Ert vackra hem.

 

 

BOKA