Expo Studio » • Foto • Reklam • Grafisk Design • Marknadsföring • Inredning •

Styling & Exponering

extra_bg_img_2_1422761060


Styling & Exponering i Varberg

Homestyling

Expo Studio erbjuder professionell styling och exponeringshjälp, vi utgår från Varberg

 


 

Homestyling

Värdet på Er bostad ökar om homestylingen utförd på ett korrekt sätt. Expo Studio inreder alltid personligt, vackert och mycket inbjudande, med massor av detaljer om Ni så önskar.

Expo Studio gillar att skapa och vara kreativa och med vår erfarenhet från inredningsbranschen och egen butik inom inredning i tio år vet vi hur man framhäver fördelarna med Er bostad. Expo Studio är alltid där när Ni behöver oss, från rätt möbel till rätt doftljus engagerar vi oss på detaljnivå.

En källa säger att:

”En tredjedel av mäklarna konstaterar att homestyling kan höja priset med 5-10% medans ytterligare 28% menar att det höjer priset med 10-15% eller mer”. Det finns olika möjligheter för Er som är intresserade.

Ring oss för exponeringshjälp så kommer vi på ett besök och berättar mer just för Ert företag!

 

 

 

 

 

 

 

 

extra_bg_img_7_1422851862

Lite olika varianter

Välj den som passar just Er bäst


 

Inför Er visning

Lugn… vi hjälper Er med alla detaljerna. Så som rätt kudde i soffan med en härlig filt, vi fixar en lugn och vacker bäddning, att det finns färsk frukt på rätt ställe. Ett doftljus i badrummet med mera.
 

Ministyling

Nu går vi in lite mer på djupet. Vi kompletterar Er befintliga inredning med möbler, lite mattor, tavlor och gardiner, ja till och med vackra bruksföremål. Så som textiler fat och inredningsdetaljer. Här ingår inga möbler och pris varierar beroende på område/hiss och trapphus med mera.

Styling

Här lägger vi till möblerplacering samt ljussättning och får en mycket djupgående och kvalitativ styling. Här ingår inga möbler och pris varierar beroende på område/hiss och trapphus med mera.
 

De olika varianterna

Dessa tjänster som Expo Studio erbjuder är även lämplig och kan användas för vanlig Homestyling om så önskas. Ni kan alltså köpa desa olika tjänsterna som hjälp för att få en vacker stil och miljö hemma. Dessa valmöjligheter får Ni gärna 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

c

 

Ring oss för exponeringshjälp så kommer vi på ett besök och berättar mer just för Ert företag!

EXPO STUDIO© 2015 SKAPAR MINNEN SOM BERÖR IDAG OCH I FRAMTIDEN

 

BOKA