Expo Studio » • Foto • Reklam • Grafisk Design • Marknadsföring • Inredning •

Priser

Priser för Nyföddsfotografering

här följer våra prispaket

Det är en väl investering i Er framtid, så låt oss skapa minnen som berör idag och i framtiden.

 


 

Nyföddsfotografering

Denna fotografering är så speciell för Era små underverk är små en sådan kort tid. Att få möjlighet att fotografera dessa små liv är en fantastisk upplevelse för både Er och för oss på Expo Studio. Den stil med varma och jordnära färgnyanser som vi på Expo Studio kan erbjuda Er, gör alla dessa bilder till unika konstvek.

Ge bort en fotografering

Att kunna anlita Expo Studio som endast erbjuder proffessionell fotografering och lång erfarenhet av fotografering gör att Ni kan känna Er trygga. Ta chansen om Du har möjlighet att kanske till och med ge bort en fotografering i present till någon Ni bryr Er om. Bilderna och dessa konstverk kommer att vara oersättliga i framtiden.

 

 

 

 

 


Proffessionell fotografering på Expo Studio är en väl investering i Er framtid,
så låt oss skapa minnen som berör idag och i framtiden.
 

Vi på Expo Studio arbetar endast med proffesionella produkter. Alla våra leverantörer arbetar endast mot proffesiionella fotografer och erbjuder givetvis endast högsta kvalité. Vi har mängder av vackra produkter som Ni kan både se och röra
allt från linnevävda tjock album till fine-art prints och väggtavlor som gör att Ni kan pryda Ert hem.
Ni skapar vad Ni önskar hos oss och får givetvis en proffessionell guidning på vägen till Ert mål för att skapa Era minnen för framtiden. 

btn27_l1_img_1422907965

i priset ingår…

En grundlig genomgång av Ni önskar och har för förväntningar av Er session som Ni bokat hos oss på Expo Studio. Vi lär känna varandra lite och väljer färgskal för att kunna matcha Er konstverk för just Ert hem. 

Sedan förbereder vi vår studio för Er session och allt är klart så som Ni önskat och bokat efter Era önskemål. All rekvista som Ni önskar att tillgå finns för Er i studion allt från props till lån av kläder och, filtar, möbler och fällar. Vi fotograferar i ca 1,5 – 2 timmar där vi poserar och förändrar Era bilder så som Ni önskar. Allt i lugn och ro. Bilderna genomgår sedan retuch samt redigering i den mån Ni önskar och finns sedan för en personligbildvisning som vi bokat just för Er. Då Ni får möjlighet att beställa och välja just Era favoriter för Er familj. 

Er kollektion av konstverk

Ni beställer just det som passar Er. Här finns inga krav på order eller minimum belopp. Inga förbokade paket eller krav på vad Ni skall välja just för Er session. Vi på Expo Studio är mycket måna om att Ni får det Ni önskar och väljer själva från våra unika och mycket vackra produkter. Vi kan beställa allt efter vad Ni önskar i mått samt ramar eller andra produkter som vi ksapar med hjälp av våra proffessionella leverantöer. 

Alla produkter kommer från proffslab och finns inte för handel till privatkunder. Så säkerhetsställer vi vår kvalité av produkter. Vi erbjuder olika fasta paket om så önskas. Allt från digitalpaket tillalbum, tavlor och Canvas wraps. 

 

'

 

 

 

 

 

 


 


 

Nyföddfotografering 3 h fotografering 

Barn & Familj – Par & Porträtt
Järnpaketet
45 min fotografering i vår studion eller utomhus

Bronspaketet
60 min fotografering i vår studio eller utomhus

Silverpaketet
90 min fotografering i vår studio eller utomhus

Guldpaketet
90-120 min fotografering i vår studio eller utomhus
(Rekomenderas för fler än 2 personer)

3495:- 

 


1995:-


2495:-


2995:-


3795:-

 

sPV8A5351_expostudio30 mars 2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

btn27_l1_img_1422907965

 

Priser för Bröllopsfotografering

här följer våra prispaket

Det är en väl investering i Er framtid, så låt oss skapa minnen som berör idag och i framtiden.

 


 

Bröllopsfotografering

Denna fotografering är så speciell för Era framtid. När vi på Expo Studio får möjligheten och äran att föreviga Er dag är det med stor förberenade ovh väl genomarbetad strategi som vi genomför Era önskemål. Efter en väl planerad och med många förberedelser ger vi oss hän och tar detta ansvar med stor respekt. 

Ge bort en fotografering

Att kunna anlita Expo Studio som endast erbjuder proffessionell fotografering och lång erfarenhet av fotografering gör att Ni kan känna Er trygga. Ta chansen om Du har möjlighet att kanske til loch med ge bort en fotografering i present till någon Ni bryr Er om. Bilderna och dessa konstverk kommer att vara oersättliga i framtiden.

 

 

 

 

 


Proffessionell fotografering på Expo Studio är en väl investering i Er framtid,
så låt oss skapa minnen som berör idag och i framtiden.

 

Vi på Expo Studio arbetar endast med proffesionella produkter. Alla våra leverantörer arbetar endast mot proffesiionella fotografer och erbjuder givetvis endast högsta kvalité. Vi har mängder av vackra produkter som Ni kan både se och röra allt från linnevävda tjock album till fine-art prints och väggtavlor som gör att Ni kan pryda Ert hem. ​

Ni skapar vad Ni önskar hos oss och får givetvis en proffessionell guidning på vägen till Ert mål för att skapa Era minnen för framtiden. 

I samtliga fotograferingar ingår bröllopskonsultation före bröllopsdagen. Är det långa avstånd eller fullbokade kalendrar så kan vi givetvis höras av via mejl, telefon eller Skype. Nu får jag möjligheten att lyssna på Era önskemål och svara på Era frågor och vi diskuterar planer och drrömmar. 


 

Bröllopsfotografering
 

Wrångö
Bröllopsportträttfotografering under två timmar antinge före eller efter vigsel. Vi planerar vad som fungerar bäst just för Er. Det ingår planeringsmöte, samt alla bilder i en app och ett bildpel. En bildvisning i studion där Ni gör Era investeringar som passar just Era önskemål

Pris: 8.500:-

Vinga
Bröllopsportträttfotografering med portträttbilder under tre timmar antinge före eller efter vigsel. Vi planerar vad som fungerar bäst just för Er. Det ingår planeringsmöte, samt alla bilder i en app och ett bildpel. Samt alla bilder redigerade på ett usb-minne. Samt 1 st 20 x 30 cm Fineart print och en fotobok 20 x 20 cm med 10 uppslag i linne. 

Pris: 11.500:-

Donsö
Bröllopsportträttfotografering med portträttbilder under fem timmar. Detta paket är för Er som vill ha med förberedelserna med nerver och kanske tårar, ögonblicksbilder, porträttbilder. Vigsel såklart, gratulationer av Era nära och kära och mingel. Det ingår planeringsmöte, samt alla bilder i en app och ett bildpel. Samt alla bilder redigerade på ett usb-minne. Samt 2 st 20 x 30 cm Fineart print och en fotobok 20 x 20 cm med 10 uppslag i linne. 

Pris: 15.500:-

Marstrand
Bröllopsportträttfotografering med portträttbilder under åtta timmar. Detta paket är för Er som vill ha med större delen av dagen domuneterad. Det blir tid för både förberedelser med nerver och tårar, ögonblicksbilder, portträttbilder, vigsel och gratulationer. Men även mingel fram till middagen. Det ingår planeringsmöte, samt alla bilder i en app och ett bildpel. Samt alla bilder redigerade på ett usb-minne. Samt 2 st 20 x 30 cm Fineart print och en fotobok 20 x 20 cm med 15 uppslag i linne. 

Pris: 18.500:-

Smögen
Bröllopsportträttfotografering med portträttbilder under 10 timmar. Detta paket är för Er som vill ha hela dagen dokumenterad. Det blir tid för både förberedelser med nerver och tårar, ögonblicksbilder, portträttbilder, vigsel och gratulationer och även stora delar av middagen, kanke ända fram till dansen. Det ingår planeringsmöte, samt alla bilder i en app och ett bildpel. Samt alla bilder redigerade på ett usb-minne i en box. Samt 2 st 20 x 30 cm Fineart print samt 1 st 30 x 45 cm Fineart print och en fotobok 20 x 20 cm med 15 uppslag i linne. 

Pris: 25.000:-

Rese- och boendekostnader kan tillkomma. Beroende på var i världen Ert bröllop sker.

 

 


 

 

 

 

 


 

 

 


 

 

masthead_image3_1425919824

 

 

 

masthead_image3_1425919824 masthead_image3_1425919824

 

 

 

 

 

 

 

 

btn27_l1_img_1422907965

 

 

BOKA