Expo Studio » • Foto • Reklam • Grafisk Design • Marknadsföring • Inredning •

Nyföddfotografering i Varberg

WRV8A0233_expostudio07-april-2016

 

Er nyföddfotografering i Varberg

vår finaste sessionExpo Studio erbjuder professionell gravid fotografering i Tvååker, Varberg. Vi skapar minnen som berör idag och i framtiden. Vi arbetar alltid i ett lugnt och harmoniskt tempo. Vilket skapar förutsättningar för fantastiska, vackra och fina bilder. Av dessa konstverk från Expo Studio kan Ni skapa tavlor. Ni kommer att uppskatta konstverken idag och i framtiden. 

 

ER BOKNING

Vi startar efter vårt första samtal och bokning med en konsultation hos Er eller i vår studio där vi diskuterar allt från vilka produkter Du önskar av vårt utbud för att förgylla Ert just med Ert underverk. Vi går igenom allt från textilval, klädval, rekvisita till vilken färgnyans. Vi diskuterar även vart Ni vill pryda Ert hem med de konstverk vi skapar.

VAL AV PROPS

Samt vilka färgtoner Er fotografering skall gå i, val av props och möbler för Ert lilla underverk. När vi ses lämnar vi även över en guide som ger Er mer detaljerad information om hur vi kommer att arbetar oss igenom Er fotografering som vi bokat för Er. Och hur Du kan förbereda både Dig och Er bebis.

 

 

 

 

 

 
 

WRV8A0088_expostudio07-april-2016

 

Fotograferingen utförs i vår Studio

i en lugn och säker miljö


När Ni kommer till studion är vi välförberedda. Här finns fällar, filatar, korgar och andra vackra props
som gör just Din fotografering unik. Vi tar fram de props som Ni önskar detta har vi gått igenom innan vid bokningstillfället.
Efter cirka två veckor är Ni välkomna på en personlig bildvisning.

 

ER FOTOGRAFERING

Fotograferingen kommer att utföras i Tvååker, Varberg. Vår studio är väl förberedd för Er när Ni kommer. Allt anpassas just då för vår nyföddfotografering. Detta innebär för oss att förberett i studio med det väl valda foto propsen som vi valt efter Era färgnyanser som vi haft under vår tidigare konsultation. De innebär också att ta fram våra otroligt vackra fällar som vi använder, mjuka textiler, samt olika kläder och mössor iblanda även speciella möbler. Studion kommer hålla en lite varmare temperatur än vid vanliga fotograferingar. Eftersom att Ert lilla underverk kanske kommer att fotograferas utan en mängd kläder. Alla extra tillbehör som vi förberett i studion är sådant som ingår i våra fotograferingar. Fotograferingen kommer att pågår i 2-3 timmar.

Allt sker i Er babys tempo, säkerheten kommer först och vi är vara barnfotografer. Här finns ingen stress eller oro för att inte det finns tid för Er när Ni är hos oss. Vi har avsatt tid för blöjbyte och matning – dessa timmar kommer att vara en mysig stund som kommer att vara ett minne för livet.

BILDVISNING

Efter cirka två veckor kommer Era bilder vara klara för att visas för Er. Vi har redan vid vårt första möte även bokat tid för Er personliga och roliga stund hos oss för en bildvisning. Detta är en stund för njutning, vår bildvisning ser Ni under ett vackert och speciellt bildspel, som kommer att äga rum i vår studio på Expo Studio i storformat på projektor duk. Genom en personlig guidning kommer vi kunna försäkra Er om att Ni får det längtat efter. Vi kommer kunna jämföra bilderna bredvid varandra, se dem i färg och svartvitt, se om de passar ihop.

Vi erbjuder självklart vackra ramar till alla våra produkter. I studion finns det massor av möjligheter att få känna, jämföra och fundera på olika val som passar Er och Ert hem bäst. Vi erbjuder ett väldigt brett sortiment och allt som tillverkas för Er kommer från professionella fotolabb. Med ett brett urval kan Ni lugnt välja Er favorit.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
WRV8A0191_expostudio07-april-2016
 

Välkomna att kontakta oss på Expo Studio
 

Allt sker i Er babys tempo,
säkerheten kommer först och vi är vara barnfotografer.

 

Nu har Ni kommit så här långt att Ni känner Er redo

för att vi på Expo Studio skall kunna föreviga just Era bilder och skapa minnen för idag och i framtiden.

 
c
 

Jag kommer kontakta Er så fort jag får Ert meddelande

EXPO STUDIO © 2015 SKAPAR MINNEN SOM BERÖR IDAG OCH I FRAMTIDEN 

 

 

BOKA