Expo Studio » • Foto • Reklam • Grafisk Design • Marknadsföring • Inredning •

Nybörjarkurs i Varberg

masthead_image5_1425920738

Nybörjarkurs i Varberg

nu finns det en chans för Dig


Expo Studio erbjuder professionell utbildningar i Tvååker. Varberg. Vi skapar minnen som berör idag och i framtiden. Genom vackra bilder av Er tid hos oss som kursledare och professionell fotograf. Expo Studio hjälper Dig att få kunskap om kameran, lite studiofotografering samt vad det innebär att lära sig hantera sina bilder efter kursen.
Vi talar det språk som Ni förstår och använder inte endast fackspråk.

 

Vi kan göra underverk

Nybörjarkursen vänder sig till Dig som kanske precis fått sin första digitalkamera. Eller har sin tredje kamera men vill utvecklas. Expo Studio hjälper Dig att få kunskap om kameran, liten inblick i vad kameran har att erbjuda Dig. Den och Du kan göra underverk tillsammans. Efter kursen kommer Du att känna Dig trygg inom flera nya områden.

Behagligt tempo

Kursen går i ett lugnt, roligt och behagligt tempo med både hemuppgifter och tips för att alla skall lyckas. Expo Studio lär Dig nya begrepp, som bildhantering, ljus, slutartider med mer. Det blir en roligt spännande upplevelse. Detta gör att Ni kommer kunna använda Er kamera och kunskap som Ni just lärt Er hos Expo Studio även hemma.

 

 

 

 

 

 

masthead_image1_1424275717

Våga Du med

det "manuella" läget
 


Efter kursen skapar vi förutsättningar för fantastiska, vackra och fina bilder som Ni tagit. Av dessa konstverk kan Ni skapa tavlor och möjlighet att framställa på Expo Studio. Ni kommer uppskatta konstverken idag och i framtiden.

 

M-LÄGET

M-läget det manuella läget i kameran, kommer vi arbeta med bland annat. Det kommer finnas massor av möjligheter och spännande upplevelser när man tar steget ini M-läget. Det ingår en fördjupning om hur kameran arbetar med bländare, slutartid samt ISO-tal. Efter kursen kommer Ni känna glädje över vad Ni kan behärska och utforska det manuella läget på kameran och få helt nya och spännande bilder. Vi träffas en heldag under åtta timmars undervisning.

Ansök Du med

Vi på Expo Studio har lång erfarenhet att utbilda och föreläsa. Så vi hälsar Er varmt välkomna en heldag fylld av massor av teori och praktiskt fotande. Vi bjuder på mat och lite gott att dricka och fika. Och efter kursen finns det fortfarande möjlighet att lära sig mer av varandra genom en sluten Facebook-grupp.

 

 

 

 

 

 

 

Ni kommer att kunna använda Er kamerakunskaper hemma. Under våren kommer det finnas möjligheter för just Dig, väninnan, svärfar eller svärmor att koma till oss för att lära Er mer om kameran. Vi får ansökningar under hela året, så skicka in en ansökan Du med. Varför inte? – Ring väninnan eller någon annan Du tycker om så lär Ni er något tillsammans.

Kanske blir det just Ni som kommer med, till kursen på Expo Studio. 
Antalet för varje kurs är begränsat.

 

c

 

EXPO STUDIO© 2015 SKAPAR MINNEN SOM BERÖR IDAG OCH I FRAMTIDEN

BOKA