Expo Studio » • Foto • Reklam • Grafisk Design • Marknadsföring • Inredning •

Gravidfotografering i Varberg

HEMSR_V8A0722_expostudio24 november 2017

Gravid fotografering i Varberg

Vi skapar minnen av Er som gravid


Detta är en mycket speciell tid i Ert liv – det är vackert med gravida kvinnor.
Du är vacker och detta är en fantastisk upplevelse.

 

Vi förevigar Er graviditet

Expo Studio erbjuder professionell gravid fotografering i Varberg. Vi skapar minnen som berör idag och i framtiden. Genom vackra bilder av Er fantastiska kropp. Bevara Expo Studio och förevigar vi Er allra första tid tillsammans som gravid. Vi arbetar alltid i ett harmoniskt och lugnt tempo. Vilket skapar förutsättningar för fantastiska, vackra och fina bilder.

En session runt vecka 30

Av dessa konstverk i dag och framtiden. Av Er älskade graviditet. Vi kan hjälpa Dig att bevara och minnas det vackra i graviditeten. Denna fotografering görs oftast i veckan 30 – detta kan givetvis variera efter person. ”Ta vara på detta ögonblicket”

 

 

 

 

 

 

HemSR_V8A0713_expostudio24 november 2017

Er graviditet är unik

Låt Expo Studio föreviga den


På Expo Studio arbetar vi med spänning och glädje för att kunna erbjuda Era vackra och harmoniska bilder med levande, mycket personliga speciella porträttbilder på vacker och utvald plats. Det är ett stort ansvar som vi gärna tar på oss, att förvalta och göra något vackert av. Er graviditet är unik händelse som Ni vill bevara som minne.

 

Vi erbjuder vackra bilder

Som fotograf gör vi detta med spänning och glädje för att kunna erbjuda Era vackra och harmoniska bilder med levande, mycket personliga och speciella porträttbilder på en vacker utvald plats. Det är ett stort ansvar som vi gärna tar på oss, att förvalta och göra något vackert av. Ert graviditet är en unik tid som Ni vill bevara som minne både berör idag och i framtiden.

En konsultation

Under vår varma årstid tas dessa bilderna i utomhusmiljö med vackert ljus. Gärna innan solnedgång. Vi har rekvisita som passar just för denna typ av fotografering. Fotografering pågår i ca en timme i utomhusmiljö eller i vår studio. Konsultation innan fotograferingen och genomgång av klädsel, miljö och andra bra saker att tänka på.

 

 

 

 


 

 

Efter er minnesvärda och stora dag gör vi ett urval avv alla fantasiska bilderna som vi på Expo Studio tagit
och bjuder in Er till en personlig bildvisning inom två till tre veckor efter Er vigsel.

 

 

c

EXPO STUDIO © 2015 SKAPAR MINNEN SOM BERÖR IDAG OCH I FRAMTIDEN

BOKA