Expo Studio » • Foto • Reklam • Grafisk Design • Marknadsföring • Inredning •

Fortsättningskurs i Varberg

sPV8A5351_expostudio30 mars 2015

Vår fortsättningskurs i Varberg

fotograferingen är i Varberg


Det blir nybörjarkurser samt fortsättningskurser till hösten.

Expo Studio erbjuder professionell utbildningar i Tvååker. Varberg. Vi skapar minnen som berör idag och i framtiden. Genom vackra bilder av Er tid hos oss som kursledare och professionell fotograf. Expo Studio hjälper Dig att få kunskap om kameran, lite studiofotografering samt vad det innebär att lära sig hantera sina bilder efter kursen. Vi talar det språk som Ni förstår och använder inte endast fackspråk.

 

Fortsättningskurs

Denna kurs är för Dig som fotat litet mer innan, som Ni förstår och känner väl till bländare, vilken slutartid som lämpar sig bäst för just rätt situation, varför man ibland både behöver sänka eller kanske rent av att höja ISO-talet. Expo Studios fortsättningskurs vänder sig till Dig som vill lära sig mer i praktiken och känner att det skall bli spännande att få fotografera med fler likasinnade. En kurs som arbetar varje dag med ljusets betydelse, samt känslan av hur viktigt det är att föra samman föremål eller modell. Under våren kommer det finnas möjligheter för just Dig, väninnan, svärfar eller svärmor att komma till oss för att lära Er mer om kameran. Vi får ansökningar under hela året, så skicka in en ansökan Du med.

Anmäl Dig

Varför inte? – Ring väninnan eller någon annan Du tycker om så lär Ni er något tillsammans. Så finns Ni med på kölistan och håll tummarna. Kanske blir det just Ni som kommer med. Till kursen på Expo Studio.  Antalet för varje kurs är begränsat. Efter kurserna kommer Ni få möjligheter att producera både album samt förstoringar från Expo Studio av professionellt fotolabb. Välja och vraka från erbjudande samt ingå i en sluten Facebook – grupp för möjlighet att dela med Er av Era bilder och diskutera. Expo Studio kommer även efter kurserna vara Ert bollplank och bistå med support även efter kursen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Detta gör att Ni kommer att kunna använda Er kamerakunskaper hemma. Efter kursen skapar vi förutsättningar för fantastiska, vackra och fina bilder som Ni tagit. Av dessa konstverk kan Ni skapa tavlor och möjlighet att framställa på Expo Studio. Ni kommer uppskatta konstverken idag och i framtiden. Expo Studio erbjuder kurser två gånger per år.


c

 

EXPO STUDIO© 2015 SKAPAR MINNEN SOM BERÖR IDAG OCH I FRAMTIDEN

 

BOKA