Expo Studio » • Foto • Reklam • Grafisk Design • Marknadsföring • Inredning •

Er fotograf på Expo Studio

masthead_image4_1425920002Er fotograf

Frida Hansson – utbildad fotograf


Nyfödds fotografering, bröllopsfotografering, familjefotografering samt produktfotografering i Varberg.
Tre årig fotoutbildning och designutbildning och styling. 

 

 

"En härlig tjej"

Jag heter Frida, och vill presentera mig för Er. ”En härlig tjej” säger våra kunder. Som är en ”fantastisk fotograf och inredare”.  Hon arbetar i med ett högt tempo när det behövs, på ett strategiskt och effektivt sätt med en härlig harmoni och massor av skratt och kärlek” Denna sida är för Er som vill veta vem det är som står bakom kameran.

Deisgnutbildning

Jag har fotograferat professionellt i snart tjugo år. Har en tre-årig foto och designutbildning. Med specialisering på grafisk framställning och dekoration och styling. Har arbetat både som anställd och med 10 år tillbaka som egen företagare. Min bakgrund sträcker sig från reklambyrå till fullservice tryckeri och har även där arbetat med färg och form.

 

 

 

 

 

 

 

Namnteckning ny

 

Från grunskola till högskola i Stockholm

Vi skapar minnen som alltid berör


Med ett snedsteg som varade länge och varit butiksägare, stylist och inredare och fotograferat både digital och analogt har jag nu efter tjugo år kunnat utveckla mitt bolag. I tjugo kunnat förena min förkärlek för form och färg, min utbildning inom denna del sträcker sig från grundskola i Falkenberg till privat högskola i Stockholm.

 

Vårt signum

Genom mycket arbete och uppdrag har jag i dag etablerat ett varumärke och tjänster som jag är mycket stolt över. Vårt signum för Expo Studio är att lyckas leverera minnen som berör idag och i framtiden. Genom våra bilder vill vi på Expo Studio alltid skapa och beröra vår målgrupp eller kund.

Alltid förstklassiga bilder

Att besöka oss eller samarbeta med oss på Expo Studio får Ni bara det bästa, alltid förstklassiga bilder, tjänster och produkter. Med en upplevelse utöver det vanliga detta gäller alla fotosessioner, samt färdiga produkter.

 

 

 

 

 

 

Lyckas vi beröra Era hjärtan samt hänföra Er med våra konstverk, anser vi på Expo Studio att vi lyckats.

Genom att erbjuda en förstklassig upplevelse av en specialanpassade porträttfotografering, men även genom att skapa vackra produkter, specialdesignade enligt Era önskemål för att ha i Ert hem eller för Ert företag.

 


c
 

EXPO STUDIO © 2015 SKAPAR MINNEN SOM BERÖR IDAG OCH I FRAMTIDEN

BOKA