Expo Studio » • Foto • Reklam • Grafisk Design • Marknadsföring • Inredning •

pytteliten_V8A9358_expostudio09-december-2015 

Boudoir fotografering i Varberg

en mycket vacker fotografering


”en vacker och sensuell berättelse med Dig i huvudrollen”
Fotograferingen äger rum på ett hotellrum, värdhus eller någon annan spännande miljö.

 

Hotellrum eller wärdhus

Expo Studio erbjuder professionell boudoir fotografering i Varberg. Denna session är fylld av massor av sensuella bilder av Dig i vackra underkläder, kanske har vi brudslöja med eller varför inte skorna som skall användas på Ditt bröllop. Här skapar vi en exklusiv box just för dig. Fotograferingen är för Dig från 18 år och uppåt. Vi skapar bilder som blir minnen som berör idag och i framtiden. Denna unika och speciella fotografering kan bli en gåva för både Dig och Din partner.

Morgongåva

Denna vackra fotografsession kan ge Dig unika tavlor och inbundna vackra album som förevigar dessa konstverk från Expo Studio. Allt detta går givetvis att beställa hos oss på Expo Studio.  Kanske som en morgongåva, en sensuell box av Dig. Ta med Dig de finaste underkläder, tillbehör eller smycke som Du önskar.

 

 

 

 

 

 

pytteliten_V8A9358_expostudio09-december-2015

En tunn skjorta och ett halsband

glöm inte skorna


Till fotografering behöver Du ta med Dig en tunn skjorta, Dina finaste underkläder, vackra strumpor, fina skor, korsetter, slöja flor och härliga smycke som Du vill själv önskar. Vi på Expo Studio hjälper Dig genom Dina olika klädval. Denna lilla svarta boxen är en vacker och sensuell berättelse om Dig.

 

I dagsljus

Fotograferingen sker i dagsljus så fotograferingen sker endast under dagtid. Det tar ca två timmar. När vi utför denna fotograferings session är vi på Expo Studio alltid två fotografer. För att säkerhetsställa hög kvalité önskar vi fotografera Dig så 6-7 veckor före eventuellt bröllop eller högtidsdag Våra tavlor samt boxar går alltid under denna session i svartvita nyanser, om inget annat avtalas vid bokningstillfället.

En personlig bildvisning

Efter fotograferingen träffas vi för en personlig bildvisning. Vår stund tillsammans kommer göra Er både stolta och nöjda under hela beställningsmötet. Det kommer att leda till att Ni erhåller det Ni önskar till Ert hem. Bilderna är färdig redigerade innan de framkallas. Dessa kan sedan monteras i ett album.

 

 

 

 

 

 


Du kan fotograferas i en riktigt lyxig svit på ett hotellrum i en uppsättning av olika kläder.
Er box från Expo Studio kan innehålla 8 bilder upptill 26 bilder – Ni bestämmer själva.


 C

EXPO STUDIO© 2015 SKAPAR MINNEN SOM BERÖR IDAG OCH I FRAMTIDEN

 

 

 

 

BOKA