Expo Studio » • Foto • Reklam • Grafisk Design • Marknadsföring • Inredning •

Våra bildrättigheter på Expo Studio

4x3cm Logga rund textLogga rund text Logga rund text S-V


Våra bildrättigheter

på Expo Studio i Varberg


Expo Studio erbjuder professionella bilder och fotograferar i Varberg. Vi skapar minnen som berör i dag och i framtiden. Genom vackra bilder av Era uppdrag och önskemål. Bevarar Expo Studio och förevigar vi stunder, produkter och företag. Vi arbetar alltid i ett effektivt, strategiskt och harmoniskt tempo. Vilket skapar förutsättningar för fantastiska och vackra bilder. Av dessa konstverk kan Ni skapa tavlor, Ni kommer uppskatta konstverken idag och i framtiden.

 

Bilderna är skyddade

För att ett alster, exempelvis en bild, ska vara skyddat av upphovsrätt behöver det ha en viss originalitet och självständighet. Man talar då om att det uppnår en tillräcklig grad av verkshöjd. Mån behöver inte inget krav på någon registrering. Det upphovsrättsliga skyddet är inte beroende av någon registrering och gäller även om ingen upphovsman eller förbehåll som ©expostudio har angivits. Bilder som hämtats från Internet omfattas också av upphovsrätten, och kan alltså inte användas utan tillstånd.

Upphovsrätt i 70 år

Upphovsmannen har rätt att motsätta sig kränkande ändringar av sitt verk. Detta innebär att man inte kan beskära bilden, ändra färger i den eller utföra liknande förändringar utan att upphovsmannen gått med på det. Upphovsrätten för bilder gäller i sjuttio år året efter det år då upphovsmannen dog.

 

 

 

 

 

 

 

Logga rund text S-V
 

Våra rättigheter

på Expo StudioFotografier har ett eget skydd, och det gäller även om fotot är helt banalt. Skyddet gäller i femtio år efter att det togs.
Fotografier med verkshöjd är också skyddade av den vanliga upphovsrätten.

 

Alla bilder som våra kunder erhåller digitalt får ej redigeras eller förändras på något sätt.
Upphovsnamnet Expo Studio måste publiceras, samt Fotograf Frida Hansson. 
Vid uteblivit namn debiteras en avgift omgående på 1500: – som faktureras till kunden.

 

c


 
EXPO STUDIO © 2015 SKAPAR MINNEN SOM BERÖR IDAG OCH I FRAMTIDEN

 

BOKA